Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

SPAWW biedt betrouwbare aanvulling op de WW- of WGA-uitkering.

Als je werkloos bent kan dit een stressvolle periode zijn, vooral als het einde van je WW- of WGA-uitkering nadert. De Stichting PAWW is opgericht om deze zorgen te verminderen. De PAWW biedt een private aanvulling op je WW- of WGA-uitkering, afhankelijk van de CAO van je laatste werkgever. Om aan de informatiebehoefte van de 2.500.000 deelnemers te voldoen en de klantreis te verbeteren, hebben we een maatwerk online platform gebouwd voor SPAWW met aansluitende online marketing strategie.

Lees verder

Onze services

Analyse & strategie
Maatwerk websites
Digital marketing
Online platform
Klantportaal
UX Design
UI Design
Microsoft Dynamics integratie

Bekijk de website

Eenvoudige aanvraag van uitkering via online klantportaal.

Wij bouwden een maatwerk klantportaal voor SPAWW die de informatiebehoefte van alle doelgroepen vervult, maar ook een gemakkelijk aanvraagproces voor aanvulling op de WW- of WGA-uitkering faciliteert. Met 50.000 aangesloten werknemers en 2.500.000 deelnemers hebben we een platform ontwikkeld dat gebruiksvriendelijk is voor iedereen. Het klantportaal is volledig geautomatiseerd door integratie met Microsoft Dynamics, waardoor de medewerkers van SPAWW hun werk efficiënter kunnen uitvoeren.

Ook jouw idee bespreken?

0

Bezoekers per maand

0%

Meer bezoekers via online marketing

0%

Meer aanvragen voor uitkeringen

Verbeterde digitale serviceomgeving voor groei van de PAWW-regeling.

Toen Stichting PAWW ons benaderde in 2019 stelden zij ons de vraag om een nieuwe website te creëren om mee te kunnen groeien met de ontwikkeling van de werknemers- en werkgeversportalen in Microsoft Dynamics. Het was belangrijk om een snelle, duurzame en gebruiksvriendelijke publieke website te ontwikkelen die voldeed aan de behoeften van alle gebruikers. Met het nieuwe online platform is SPAWW nu in staat om groei van de regeling voort te zetten en haar doelstellingen te behalen.

Online platform voor alle werklozen. 

Het online platform van SPAWW is er voor alle werklozen die momenteel in de WW of WGA zitten. Omdat deze groep enorm divers is, hebben we het platform zo ontwikkeld dat het gebruiksvriendelijk is voor alle soorten bezoekers, inclusief slechtzienden, doven en bezoekers van alle culturen en talen. De website biedt mogelijkheden om teksten groter of kleiner te maken, teksten voor te lezen en is beschikbaar in wel 10 talen!

 

Een navigatie platform voor alle stakeholders.

Wij hebben een digitaal klantportaal ontwikkeld dat fungeert als online platform voor een breed scala aan stakeholders, waaronder werkgevers, (oud) werknemers, administratiekantoren, adviseurs en HR-teams. Via de homepagina kunnen gebruikers eenvoudig navigeren naar verschillende diensten, zoals het inloggen op het klantportaal, het aanvragen van een uitkering of het verkrijgen van informatie als werknemer of werkgever. Alle klantreizen zijn voorzien om een naadloze gebruikerservaring te bieden.Microsoft Dynamics integratie

Integratie met Microsoft Dynamics werknemers portaal.

Om oriënterende bezoekers te helpen bij het maken van een inschatting of zij in aanmerking komen voor een aanvullende uitkering, hebben we het werknemersportaal van Microsoft Dynamics geïntegreerd in de website. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk vooraf alle relevante informatie vinden.

Bezoek de siteDigital Marketing

Digital marketing voor online vindbaarheid.

Om de doelgroep beter te bereiken, hebben we een korte ontdekkingssprint uitgevoerd om de informatiebehoefte van gebruikers in verschillende fases van de klantreis te begrijpen. Dit heeft geleid tot een verbeterde online marketing strategie en een betere en gerichtere vindbaarheid van SPAWW in zoekmachines. Op deze manier kan SPAWW een breed publiek bereiken en helpen met hun digitale dienstverlening.

0

Bezoekers per maand

0%

Meer bezoekers via marketing

0%

Meer aanvragen voor uitkeringen

Ook jouw conversie verhogen?

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant