Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waar jouw organisatie zich ook begeeft, We’ll guide you.

Digital go to market

Digital go to market

Van idee tot excellerende digitale oplossing. Van definitie tot technologie en online marketing bieden wij het digitale team.

Digital Scale-up

Digital scale up

Je business draait, maar de kansen voor digital zien er goed uit. Wij helpen jouw digitale organisatie in te richten en groeien samen via online marketing.

Digital Skills

Digital skills

Je website is de digitale voordeur van je organisatie. Uitmuntende gebruikerservaring is geboden.

Digital communication

Digital communication

Je website is de digitale voordeur van je organisatie. Uitmuntende gebruikerservaring is geboden. We verkennen samen wat en hoe we moeten communiceren en ontwikkelen jouw digitale wereld.

Digital process

Digital process

We versnellen bestaande business processen, automatiseren je organisatie via digitale innovatie en ontwikkelen digitale producten die businessmodellen kunnen vormen of versterken.

Digital transformation

Digital transformation

De concurrentie versnelt en je hebt het idee dat je organisatie stil staat. We ontdekken samen digitale kansen voor jouw bedrijf en ontwikkelen webapplicaties om doelstellingen te behalen. We helpen je om jouw (nieuwe) producten of diensten digitaal in de markt te zetten via online marketing.

Samen verkennen

Samen verkennen en verdiepen.

Tijdens de intake maken we kennis en zoomen wij in op jullie bedrijf en de uitdagingen. Jullie vraagstuk wordt hierin vanuit onze kennis en ervaring vertaald naar digitale oplossingen. Dit verwerken wij in ons voorstel met een bijpassende begroting. Jullie zijn hiervoor welkom bij ons op kantoor, een van onze digital consultants komt langs op locatie, of we plannen een Microsoft Teams afspraak. Jullie keuze!

Start jouw intake

Onze aanpak voor ontwikkeling, groei en service.

1. Ontdekking

We nemen eerst een stap terug. We analyseren het landschap rond en in de business van marco tot micro niveau. We kijken naar marktontwikkelingen, trends, de doelgroep en concurrentie maar ook naar de interne organisatiestructuur en huidige IT-infrastructuur. Dat geeft ons essentieel inzicht om een duurzame digitale strategie te bepalen. 

2. Strategie

We bedenken samen een doordachte digitale strategie voor vandaag en morgen. We definiëren een duidelijke doelstelling die we koppelen aan KPI’s en gewenste resultaten. Deze vormen de basis voor het project, waarop de projectaanpak en functionele/kwaliteitseisen worden bepaald.  

3. Definitie & Design

We kennen de uitdagingen, bedrijfscultuur en doelstellingen. De doelgroep van jouw organisatie staat altijd centraal, dus dat is ons vertrekpunt. We duiken in de customer journey’s en bepalen user stories. Op basis van deze sessies bepalen we de functionele vereisten. We creëren geweldige UX designs die aansluiten op het gebruikersgedrag, de huisstijl van jouw organisatie en de nieuwste webdesign trends.  

4. Ontwikkeling

Het digital team gaat aan de slag met het ontwikkelen van de website, webshop of webapplicatie. We koppelen de applicatie met alle benodigde derde systemen, zorgen voor een uitmuntende gebruikerservaring en optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines. We koppelen de applicatie aan ons eigen ontwikkelde en beheerde GoFlo CMS, waardoor jouw marketingteam alles zelf kan beheren. 

5. Implementatie

Alle data uit bestaande applicaties migreren we via een datamigratieplan. We nemen regie over content zoals: tekst, foto en video. We testen de applicatie via geautomatiseerde en handmatige tests. Daarna laten we het projectteam van opdrachtgever uitvoerig testen via een acceptatietest. We koppelen we applicatie aan dataverzamelingstools en geven meerdere workshops over het gebruik van de applicatie. Dan is het tijd voor hét moment: de Go-live!

6. Optimalisatie

Het digitale product is nooit af. We gaan daarom voor lange termijn samenwerkingsverbanden. We kiezen op maat voor een combinatie van online marketing, doorlopende optimalisatie en service of onderhoudswerkzaamheden. Alles onder één dak en met één aanspreekpunt. 

1. Doelstelling en strategie

Voor het uitvoeren van een goede online marketing campagne is het belangrijk om met elkaar doelen vast te stellen. Hiermee geven we een duidelijke stip op de horizon voor onze campagne. Tijdens onze kick-off bepalen we de online doelen. 

2. Data gedreven vooronderzoek

Om te bepalen hoe de campagne het meest succesvol wordt, is het belangrijk om de doelgroep, klantreizen en kanalen goed in kaart te brengen. Tijdens de onderzoeksfase halen we data op vanuit huidige webapplicaties en onze dataverzamelingstools. De bevindingen vergelijken samen met het hele projectteam en de klant met de praktijk.

3. Setup

We kennen de doelen en hebben een duidelijk beeld op de doelgroep en klantreis. We bepalen de kanaalkeuze en digitale strategie en gaan aan de slag met het implementeren van de campagnes op de advertentiekanalen. 

4. Doorlopend monitoren, analyseren en optimaliseren

Online marketing is altijd onderhevig aan verandering. De doelgroep heeft telkens nieuwe behoeften en verandert haar gedrag, de concurrentie beweegt en de zoekmachines blijven zich updaten. Daarom zetten wij maandelijks experts in om campagnes te monitoren en te analyseren. Op basis van data gedreven analyse sturen we bij op de strategie en testen verschillende campagnes tegelijk. Hierdoor sturen we altijd op het beste resultaat. 

1. Advies

Na livegang van het MVP of eindproduct nemen wij de rol van digital consultant. Wij hebben goed zicht op de ontwikkelingen die plaatsvinden in de digitale wereld en weten alles van jouw webapplicatie. Zo kunnen onze experts goed adviseren in de volgende stap in digitalisering om jouw webapplicatie duurzaam te maken. 

2. Service en onderhoud

We richten per project langs een generiek serviceproces een maatwerk aanpak in voor jouw project. Dit doen we op basis van de servicebehoefte en doelstellingen. Het serviceplan is erop gericht om de veiligheid te borgen, blijvende beschikbaarheid te faciliteren en de webapplicatie een duurzaam karakter te geven. 

3. Optimalisatie

We monitoren webapplicaties met een serviceplan doorlopend via een vaste aanpak. Hieruit kunnen verschillende optimalisaties voortvloeien, zoals beveiligingsrisico’s, onderhoudswerkzaamheden om codekwaliteit te blijven garanderen of conversieoptimalisaties. 

4. Beveiliging

Secure log-in, AVG en GDPR complaincy zijn belangrijke pijlers voor databeveiliging in en rondom organisaties. We monitoren doorlopend of de data nog veilig en end-to-end versleuteld wordt verstuurd. Wanneer hier updates op plaats moeten vinden doen wij dat voor je. Weer een zorg minder!

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Onze aanpak voor ontwikkeling, groei en service..

Voor de ontwikkeling van websites hanteren wij een vaste werkwijze. Ervaring heeft ons geleerd dat projecten - afhankelijk van de omvang - verschillende project aanpakken nodig hebben. Voor projecten zonder veel complexiteit werken we via de Waterfall methode. Deze methode zorgt ervoor dat we overzicht houden op het project via duidelijke milestones. 

Er wordt intensief samengewerkt door het hele projectteam om telkens in korte stages deelproducten op te leveren. Daardoor houden we zicht het resultaat en heeft de klant invloed op het project in tussentijdse feedback momenten. 

Klein project

Voor de ontwikkeling van complexere applicaties, zoals webshops, online platformen, websites met API-koppelingen of maatwerk software hanteren we de SCRUM Agile methode. We werken in korte sprints aan deelproducten binnen de webapplicatie. Binnen deze aanpak wordt in periodes gewerkt naar oplevermomenten van een set functionaliteiten. Zo worden kort achter elkaar doelen gehaald, en getoetst op haar werking. Hierdoor houden we grip op de planning, de kwaliteit en het budget. 

Iets meer te doen

Voor de ontwikkeling van complexere applicaties, zoals webshops, online platformen, websites met API-koppelingen of maatwerk software hanteren we de SCRUM Agile methode. We werken in korte sprints aan deelproducten binnen de webapplicatie. Binnen deze aanpak wordt in periodes gewerkt naar oplevermomenten van een set functionaliteiten. Zo worden kort achter elkaar doelen gehaald, en getoetst op haar werking. Hierdoor houden we grip op de planning, de kwaliteit en het budget. 

Doorlopend samenwerken

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant