Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De nieuwe digitale wereld van Teldesign.

Teldesign is een van de meest vooraanstaande designbureaus in Nederland, en werken met trots voor de meest toonaangevende merken, waaronder bijvoorbeeld de Nederlandse Spoorwegen. Enige tijd geleden is Digital Impact een strategisch partnerschap aangegaan met Teldesign. Dit stelt ons in staat om onze klanten een betere totaaloplossing te bieden. Maar ook bij Teldesign zelf ontstond behoefte aan vernieuwing. Het merk begon verouderd te raken en de propositie kon sterker. Daarnaast werden digitale touchpoints steeds belangrijker in hun communicatie. Daarom heeft Digital Impact de regie genomen bij het vertalen van Teldesign's merkidentiteit naar digitale strategie en UX/UI-design.

Lees verder

Onze services

Analyse & Strategie
Digital strategy
Maatwerk websites
UX Design
UI Design

Bekijk de website

Analyse & Strategie

Nieuwe merkbeleving voor toonaangevend designbureau.

Teldesign en Digital Impact vormen al jarenlang een team om onze klanten de beste totaaloplossing te bieden. En dit project vormde daarop geen uitzondering! We werkten nauw samen om de specifieke behoeften en doelen van Teldesign voor hun nieuwe website volledig te begrijpen. Het resultaat? Een interactieve website die perfect aansluit bij hun unieke merkidentiteit. Met interactieve elementen die naadloos zijn geïntegreerd in het totale ontwerp, zorgen we voor een vloeiende en fijne gebruikerservaring. 

Ook jouw idee bespreken?

Vertaling van identiteit naar website.

 

Samen met Teldesign hebben we een unieke website ontwikkeld die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een boeiende gebruikerservaring biedt. Met doordachte animaties hebben we een digitale ervaring gecreëerd die zowel informeert als inspireert! 

Sterk op informatieve
animaties.

 

 

Interactief design dat aanzet tot actie.

Bij het ontwikkelen van de nieuwe website lag een belangrijk focuspunt op het creëren van een vloeiend intakeproces. We hebben hiervoor een "start intake" formulier ontworpen, waar bezoekers stapsgewijs door een aantal vragen worden geleid. Dit formulier verhoogt niet alleen het aantal conversies, maar geeft ook bezoekers ook een prettige gebruikerservaring.

Een vloeiende gebruikerservaring.

Bij Digital Impact begrijpen we dat kleine details het verschil kunnen maken. Om de ervaring zo vloeiend en fijn mogelijk te maken hebben we verschillende designs voor call-to-action buttons ontworpen, om zo de perfecte mix van stijl en functionaliteit te creëren.

 

 

Cases met focus op beeld.

Op de casepagina van Teldesign hebben we met twee belangrijke doelgroepen rekening gehouden. We leggen de focus op het tonen van visuele beelden, terwijl we ook aandacht hebben voor bezoekers die meer informatie nodig hebben. Op deze manier kunnen potentiële klanten een glimp opvangen van wat Teldesign heeft bereikt en, nog belangrijker, wat er allemaal mogelijk is.

 

Het resultaat.

We zijn trots op het resultaat! Met onze gezamenlijke expertise hebben we een boeiende en interactieve website gerealiseerd die perfect aansluit bij de unieke merkidentiteit van Teldesign.

 

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant