Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digital Impact.

Wij zijn een tech-driven digital agency uit Rotterdam. Met een combinatie van strategische-, creatieve- en technische disciplines bieden wij een full-service oplossing in digitalisering van bedrijven. Via digitale innovatie helpen wij organisaties om de manier waarop zij online communiceren, verkopen, groeien en georganiseerd zijn te verbeteren.

Over ons

Dé partner voor innovatie en excelleren in digital.

Het succes van onze klant, is ons succes. Digital Impact helpt bedrijven bij het ontwikkelen en gebruiken van webtechnologie. Dit doen we door intensieve lange termijn samenwerkingsrelaties aan te gaan met onze opdrachtgevers. We willen nooit alleen de leverancier zijn, maar juist de partner voor innovatie op digitaal vlak.

Bij ons koop je bij voorkeur geen digitaal product maar een digitaal team dat doorlopend adviseert en implementeert. Samen groeien dus, simpel!

Waarom Digital Impact?

Experts

25+ technisch gedreven, ondernemende experts in digital.

Ons hart gaat sneller kloppen van digitale innovatie. Die toewijding maakt jouw succes, ons succes!

Aanpak

360 graden aanpak, strategie, design, technologie en online marketing in 1 huis.

Van idee tot excellerende digitale oplossing. Van definitie tot technologie en online marketing bieden wij het digitale team.

Ervaring

Klein genoeg om altijd enthousiast te blijven, groot genoeg om mee te groeien.

15 jaar ervaring in digital. We zijn klein genoeg om enthousiast te worden van nieuwe ideeën en groot genoeg om mee te groeien met jouw platform.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we denken.

Wij zijn technisch-strategische denkers en gedreven doeners. Vanuit onze  “guts” ervaren we een gedrevenheid om altijd te helpen. Klanten kiezen voor ons omdat ze ervaren dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we denken, omdat we pragmatisch zijn en je bij ons écht één aanspreekpunt hebt.

Bekijk ons werk

Denken
Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Peinemann

"Het intranet was de juiste toevoeging aan onze interne communicatie. Door de betrokken begeleiding en het vele contact is het een fijne samenwerking geworden.

Peinemann

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Euro-Index

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Onze missie

Onze missie.

Onze missie is om organisaties die impact willen maken te helpen om via digitale innovatie de manier waarop zij online verkopen, communiceren, service verlenen of georganiseerd zijn te verbeteren. 

Onze visie

Onze visie.

Onze visie is dat impact op organisaties kan worden behaald door toepassing van digitale oplossingen. Om optimale meerwaarde te creëren is goed inzicht in de organisatie met de juiste expertise noodzakelijk. Daarom geloven wij dat het succesvol implementeren van digitale innovatie juist werkt door voor de klantorganisaties als digitaal strategisch adviseur en implementatiepartner op te treden. 

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden.

Duidelijk.
We doen wat we zeggen en zeggen wat we denken. Gewoon zoals het hoort.

Betrokken.
We voelen ons extreem betrokken bij het succes van onze klant. Het project is van ons samen!

Servicegericht.
We zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klant. Dat zorgt ervoor dat klanten zich bij ons écht geholpen voelen. 

Scherp.
Analytisch gedreven en met scherpe adviezen kunnen wij klanten het beste helpen.

Doelgericht.
Als we iets doen, willen we het kunnen meten. We willen de impact kunnen proeven. Daarom zijn we doelgericht in alles wat we doen. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Profiteer van jarenlange ervaring en kennis gevangen in ons CMS: GoFlo.

13 jaar geleden kwamen wij erachter. “Dit werkt niet”. Onze klanten vinden service fijn, maar het liefst niet onnodig. Sindsdien hebben wij enorm veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen en optimaliseren van een super gebruiksvriendelijk content management systeem: het GoFlo CMS. Nu, jaren later hebben wij een bibliotheek aan modules op de plank liggen die we makkelijk kunnen implementeren. En daar profiteer jij van!

Meer over GoFlo

GoFlo

Impactmakers.

Floris van Leerdam

Managing partner & Operations

Floris van Leerdam
Thomas Groeneveld

Managing partner & Strateeg

Thomas Groeneveld
Marcel Goos

Partner & Sales

Marcel Goos
Wouter Hamers

Digital consultant

Wouter Hamers
Niels van Leerdam

Support

Niels van Leerdam
Servie Jaspers

Lead projectmanager

Servie Jaspers
Mark van Domburgh

Projectmanager & UX/UI specialist

Mark van Domburgh
Uğurkan Sakarya

Projectmanager & Business Innovation

Uğurkan Sakarya
Lauren Fortes

Projectmanager & API specialist

Lauren Fortes
Stephan Dorst

Projectmanager & Software specialist

Stephan Dorst
Stephan Meijer

Projectmanager & Systeemarchitect

Stephan Meijer
Danny Brummelaar

Lead Online marketeer

Danny Brummelaar
Kevin Koolmees

Online marketeer

Kevin Koolmees
Dylan Arnold

Online marketeer

Dylan Arnold
Ahmet Akdas

Lead developer

Ahmet Akdas
Rowhel Madlener

Full Stack developer

Rowhel Madlener
David van der Tuijn

Back-end developer

David van der Tuijn
Paul Heijmans

Back-end developer

Paul Heijmans
Davey Taal

Front-end developer

Davey Taal
Marco van der Graaf

Front-end developer

Marco van der Graaf