Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Online marketing samen met Digital Impact 

Wij brengen jouw digitale strategie tot leven via online marketing. Dat doen we door samen doelen te stellen, meetindicatoren te bepalen en een team digitale experts aan te haken op jouw project. Eén projectteam voor jouw digitale business betekent synergie tussen jouw digitale omgeving en de online marketing strategie. We kunnen snel bijsturen en jouw website doorlopend optimaliseren aan de hand van data gedreven analyse.  

Dit is waarom Digital Impact jouw online doelstellingen als geen ander waarmaakt:

 • Jouw website en online marketing strategie onder één dak en uitgevoerd door één team.
 • Snel doorontwikkelen zonder beperkingen in het modulaire GoFlo CMS.
 • Duidelijke rapportage, voortgangsgesprekken en advies waar je echt iets mee kunt.
 • Ons team focust altijd op het doel en niet op de tools. Daarom schakelen we snel binnen onze online marketing toolbox om altijd te werken naar de beste resultaten.

Onze survival kit:

 • Search Engine Advertising (SEA)

  Search Engine Advertising (SEA) biedt de mogelijkheid om via advertenties hoog in de resultaten te komen op platformen als Google. Via slimme strategieën helpen wij organisaties om deze advertentie-budgetten zo goed mogelijk in te zetten.

 • Search Engine Optimization (SEO)

  Search Engine Optimization (SEO) zorgt er via technische optimalisaties voor dat jouw website en landingspagina’s organisch beter worden gevonden door Google. Digital Impact zet SEO experts in om jouw website organisch beter vindbaar te maken. 

 • Social Ads

  Via Social media marketing kun je jouw organisatie, producten of diensten promoten onder de juiste doelgroep op social media kanalen zoals: Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube. We installeren tracking tools op jouw website om de juiste doelgroep aan te spreken via socials.

 • Email marketing

  Slimme Email marketing campagnes helpen om leads te converteren, klanten opnieuw bij je te laten bestellen, of je doelgroep te inspireren met nieuwe innovaties. Wij richten geautomatiseerde Email flows in en monitoren continu de conversiepercentages. 

 • Retargeting

  Slechts 3% van je websitebezoekers converteert direct. Dit geldt zeker voor de B2B, waar de klantreis niet lineair is. Via slimme dataverzamelingstools krijgen we grip op potentiële klanten en kunnen we doorlopend naar ze adverteren via verschillende kanalen om de kans op conversie te maximaliseren.

 • Conversie optimalisatie (CRO)

  We hebben flink wat ervaring met corporate websites. Daarom weten we hoe belangrijk het is om op een frisse manier een duidelijke boodschap over te brengen die aanzet tot actie. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant