Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom een leadfunnel ontwikkelen? 

Jouw website is dé plek waarop je doelgroep zich oriënteert en aan de hand waarvan zij keuzes maken om contact op te nemen. Het ontwikkelen van een infrastructuur die naadloos aansluit op de informatiebehoefte van jouw bezoekers is dan ook essentieel. Het delen van waardevolle content en het verzamelen van informatie over potentiële klanten is extreem waardevol. Door slimme toepassing van marketing automation, follow up mails en gated content trekken wij prospects door de leadfunnel heen en converteren we ze tot waardevolle leads. Onze oplossing doet het zware werk voor je, jij hoeft alleen de opvolging nog te doen!

Dit is waarom Digital Impact jouw salesfunnel moet ontwikkelen:

  • We analyseren via een bewezen aanpak via kwantitatief en kwalitatief onderzoek hoe jouw doelgroep het beste benaderd kan worden.
  • Door ons modulair ontwikkelde GoFlo CMS zijn wij in geen enkel opzicht beperkt tot het volledig naadloos aansluiten van de tools op de online klantreis van jouw doelgroep. 
  • Wij bieden de essentiële combinatie van strategische kennis, een team online marketing experts en de ervaring uit 800 websites die we in de afgelopen 14 jaar hebben ontwikkeld. 
Online leadfunnel

Online leadfunnel.

Een online leadfunnel ontwikkelen werkt het best door de informatiebehoefte van de doelgroep goed te begrijpen. Dat vertrekpunt biedt ons het inzicht dat wij nodig hebben om exact te bepalen hoe de digitale klantreis eruit moet zien, welke functionaliteiten er in dit proces gewenst zijn en wat de beste conversiemogelijkheden zijn voor jouw prospect op de website. Zo zorgen we voor uitmuntende gebruiksvriendelijkheid en maximale conversiepercentages. 

CRM implementatie

CRM implementatie.

Dataverzameling is cruciaal voor het converteren van leads in de B2B. Door de implementatie van CRM systemen zoals Hubspot, Salesforce of Pipedrive kunnen we op slimme wijze data verzamelen die we inzetten in samengestelde en geautomatiseerde marketing funnels, ook wel marketing automation. Dit scheelt jouw marketingteam tijd en zorgt voor concrete leadkwalificering. 

Content strategie

Content strategie.

Thought leadership is niet meer weg te denken in marketing en sales. Het delen van kennis is essentieel om jouw doelgroep aan te trekken. Het ophalen van data, mailadressen en contactgegevens in ruil voor deze kennis, biedt ons de mogelijkheid om latente leads manifest te maken. Content is “key” in deze strategie. Wij nemen de regie in het definiëren en gezamenlijk uitwerken van deze concent.

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant