Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom een maatwerk webshop?  

Een webshop moet kloppen, van het begin tot het eind. De eerste filterfunctie moet net zo goed zijn als de namailing van een bestelling. Wij beseffen ons als geen ander dat jouw bedrijf een unieke propositie heeft en het daarom beter wil doen dan de rest. Daarom bepalen wij samen jouw digitale strategie en designen we zo dat jouw producten altijd centraal staan. We ontwikkelen de webshop zo dat deze volledig is klaargemaakt om online marketing mee te starten. Wij zorgen ervoor dat jouw maatwerk webshop jouw doelstellingen behaald en voldoet aan de verwachting van jouw doelgroep. 

Dit is waarom jouw webshop een webshop op maat moet zijn:

  • De beste gebruikerservaring door het hele aankoopproces op maat aan te sluiten op de klantbehoefte.
  • Niet gehinderd tot enige functionele beperkingen, we kunnen alles ontwikkelen en koppelen dat nodig is om doelstellingen te behalen.
  • Super makkelijk in beheer via ons zelfontwikkelde en beheerde GoFlo CMS. Snel optimaliseren op basis van data met een team experts. 
  • Snel optimaliseren op basis van data met een team experts.
Maatwerk webshop

Maatwerk webshop.

Met een team strategen en vakexperts ontwikkelen wij webshops die echt resultaat opleveren. We bepalen doelen, KPI’s en de strategie. We designen op maat geweldige interfaces die aansluiten op jouw huisstijl. We ontwikkelen onze webshops modulair en hebben al meer dan 100 API-koppelingen met systemen zoals PostNL, DHL, Bol.com en Mollie ontwikkeld.

ERP integratie

ERP integratie.

Wij gaan altijd voor zoveel mogelijk automatisering van processen. Dat maakt jouw bedrijf namelijk een stuk efficiënter en voorkomt handmatige fouten. Het koppelen met een ERP systeem is daarom vaak de uitkomst. We hebben met tal van ERP systemen gekoppeld, zoals bijvoorbeeld Exact Online, Exact Globe, Microsoft Dynamics, Unit4 en AFAS.

PIM software integratie

PIM software integratie.

Jouw Product Information Management (PIM) systeem is vaak leidend in de informatievoorziening van jouw producten. We ontsluiten op maat precies de informatie die nodig is om de bezoeker te voorzien van de juiste gegevens die nodig zijn om een keuze te maken. We richten de webshop zo in dat zoekfuncties goed werken en Google de productinformatie goed herkent. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant