Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De voordelen van een online platform bij Digital Impact.

Een online platform ontwikkelen is complex, omdat het een ander business model is dan je gewend bent. Met onze 360 graden benadering van idee tot de technische ontwikkeling en online marketing zijn wij uniek in onze markt. We bieden een full-service team met alle expertises die nodig zijn om jouw doelstelling te behalen. 

Technische gedreven, ondernemende experts in digital.

Technische gedreven, ondernemende experts in digital.

Ons hart gaat sneller kloppen van disruptive digital concepts. Die toewijding maakt jouw succes, ons succes!

360 graden aanpak voor disruptive digital concepts.

360 graden aanpak voor disruptive digital concepts.

Van idee tot excellerende digitale oplossing. Van definitie tot technologie en online marketing bieden wij het digitale team.

Klein genoeg om enthousiast te zijn, groot genoeg om mee te groeien.

Klein genoeg om enthousiast te zijn, groot genoeg om mee te groeien.

We hebben 15 jaar ervaring in digital. We zijn klein genoeg om enthousiast te worden van nieuwe ideeën en groot genoeg om mee te groeien met jouw platform.

Verwachtingen overtreffen!

Vaak wordt een online platform ontwikkelt vanuit een inside-out benadering. Er is een perceptie dat een concept werkt, maar dit is nog niet getoetst bij de doelgroep. Wij stellen altijd de behoefte van de gebruiker, of doelgroep centraal. Door vanuit deze behoefte naar een oplossing te werken leren wij de doelgroep beter kennen dan mensen zichzelf kennen. Daardoor ontwikkelen wij online platformen die verwachtingen overtreffen. Met alleen goed werkende applicaties ben je namelijk niet meer onderscheidend. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant