Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom een maatwerk website? 

Een website is tegenwoordig niet meer een ‘bij-product’, maar vormt de centrale rol binnen jouw corporate communicatie. Het is dé plek waar jouw klanten de eerste keer met jullie in aanraking komen. Daarom vinden wij het meer dan belangrijk dat deze ervaring uitmuntend is. Dat kan alleen wanneer we ons niet laten limiteren door beperkingen wanneer we keuzes maken die het beste werken voor jouw doelgroep. 

Dit is waarom jouw website een website op maat moet zijn:

  • Volledig aangesloten op de informatiebehoefte van de doelgroep, zonder beperkingen.
  • Een professioneel, uniek design dat naadloos aansluit op de huisstijl.
  • Super makkelijk in beheer via ons zelfontwikkelde en beheerde GoFlo CMS.
  • Focus op jullie doelstelling: meer leads, gebruiksvriendelijkere communicatie, duidelijkere story telling. Duidelijke communicatie zorgt ervoor dat klanten begrijpen waar je voor staat en hierop selecteren.
Corporate websites

Corporate websites.

We hebben flink wat ervaring met corporate websites. Daarom weten we hoe belangrijk het is om op een frisse manier een duidelijke boodschap over te brengen die aanzet tot actie. Maar daarin vergeten we de marketeer niet die de website beheert. Via het super gebruiksvriendelijke GoFlo CMS kun je zonder zorgen content plaatsen en bewerken.

Wervingswebsite

Wervingswebsite.

Wervingswebsites zijn dé belangrijkste plek om nieuw personeel aan te trekken voor je bedrijf. Ze laten namelijk niet alleen een vacature zien, maar geven vooral een inkijkje in je organisatie. Dat helpt bij de oriëntatie en het beslisproces van sollicitanten. We koppelen je website met jouw HRM systeem, zodat jouw vacatures direct zichtbaar zijn op jouw werken-bij website.

Branding websites

Branding websites.

Jouw merk laten spreken? Dan heb je een digitaal merk nodig. Wij creëren websites die voor merken, producten of nieuwe concepten spreken. Als je een nieuw label, vastgoedproject, of huismerk wilt starten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen dat je verhaal digitaal duidelijk gecommuniceerd wordt en goed vindbaar is. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Van Oordt

“We hebben tijdens het hele definitie- en ontwikkeltraject een super fijne ervaring met het projectteam van Digital Impact gehad. Onze website is nu slimmer en sluit beter aan op de informatiebehoefte van de doelgroep.

Van Oordt

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS