Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

24/7 informatievoorziening voor jouw klanten, dat is pas service!

Een “Mijn” omgeving, ookwel klantportaal of extranet, verhoogt je digital self-service en daarmee verbeter je de klantrelatie. Jouw klanten verwachten tegenwoordig 24/7 beschikbaarheid van infromatie. Via een eigen omgeving kunnen zij digitaal facturen ophalen, projectstatussen inzien, producten kopen en gebruik maken van online service. De klant staat centraal. Daarom ontsluiten wij alle benodigde informatie vanuit jouw ERP en voegen wij data samen in een gebruiksvriendelijke interface. 

Dit is waarom je een klantportaal op maat nodig hebt:

  • Het biedt precies die informatie, in de structuur die het best aansluit op de behoefte van jouw klant.
  • Het vergroot de self-service en verkleint daarmee de belastbaarheid van je back-office medewerkers.
  • Op maat ontwikkelen laat ons geen beperkingen om de klantreis perfect te laten aansluiten op het profiel en de organisatiestructuur van jouw bedrijf. 
“Mijn” omgeving / Klantportaal

“Mijn” omgeving / Klantportaal.

Wanneer je een “Mijn” omgeving bij Digital Impact ontwikkelt ben je ervan verzekerd dat deze naadloos aansluit op de klantbehoefte, het precies de juiste data bevat en het je bedrijf efficiënter maakt. Door 14 jaar ervaring in B2B “Mijn” omgevingen en klantportalen weten wij de weg en kennen we de complexiteit. We hebben gekoppeld met meer dan 100 derde systemen en kunnen alle benodigde data ontsluiten. En dat volgens een aanpak die altijd gericht is om de klant centraal te stellen.

Service portaal

Service portaal.

De Service van jouw organisatie verbeteren voor je stakeholders doe je via een service portaal. Een duidelijk, gebruiksvriendelijk informatieplatform waar alle informatie van jouw klant gecentraliseerd is. Door de contactmogelijkheden te maximaliseren en communicatie te intensiveren groeit de klanttevredenheid. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant