Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom webbased software bij Digital Impact? 

Software ontwikkeling is foutgevoelig. Veel IT-project mislukken door het gebrek aan technische kennis of mensen en de ervaring om de juiste ontwikkelkeuzes te maken. Wij vullen het vacuüm tussen standaard software oplossingen en de processen die jouw organisatie nu net zo uniek maken. Daarmee helpen we jouw bedrijf innoveren en groeien of juist stukken efficiënter te worden.

Dit is waarom je kiest voor webbased software:

  • Wanneer standaard SaaS oplossingen jouw bedrijfsgroei beperken.
  • Als je een uniek bedrijfsproces wilt digitaliseren om zo voorop te lopen in jouw sector. 
  • Je wilt efficiënter gaan werken en processen op maat automatiseren.  
Maatwerk software

Maatwerk software.

Digital Impact maakt complexe processen makkelijk voor je. We ontleden de uitdaging van jouw bedrijf, leren de huidige IT infrastructuur kennen en ontwikkelen vanuit een minimum viable product (MVP) zodat je eerst kan toetsen of het concept werkt. We proberen zoveel mogelijk te koppelen met je bestaande IT producten, zoals je ERP. We richten samen een serviceproces in waardoor jouw software doorlopend gemonitord, geoptimaliseerd en onderhouden wordt. 

SaaS oplossing

SaaS oplossing.

Wil jij een SaaS-onderneming starten? Digital Impact helpt je van idee tot digital concept en een werkend prototype tot een volledige digitale business. Wij kennen de complexiteit van SaaS oplossingen en nemen de regie om technische experts op efficiënte wijze snel tot het doel te laten werken. Wij zijn jouw digital team om het idee om te zetten in een werkend concept en deze effectief in de markt te zetten. 

Dashboards

Dashboards.

Bedrijfsprocessen digitaliseren of automatiseren? Dat kunnen wij als geen ander. Digital Impact is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de bottlenecks in jouw organisatie en het implementeren van oplossingen die werken. Dashboards om bedrijfsprocessen te monitoren, projectdocumentatie digitaal te faciliteren of serviceprocessen organiseren zijn ons bekend. 

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Van Oordt

“We hebben tijdens het hele definitie- en ontwikkeltraject een super fijne ervaring met het projectteam van Digital Impact gehad. Onze website is nu slimmer en sluit beter aan op de informatiebehoefte van de doelgroep.

Van Oordt

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS