Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De voordelen van een intranet bij Digital Impact. 

15 jaar ervaring in technologische ontwikkeling van webapplicaties levert kennis van onschatbare waarde. We hebben ervaring met het inrichten van informatieflows, digitale projectomgevingen die naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen van onze klanten. Dit allemaal gekoppeld met de systemen die jij nu al gebruikt. 

Al meer dan 100 API’s ontwikkeld.

Al meer dan 100 API’s ontwikkeld.

Met of zonder API documentatie. Wij komen er bijna altijd uit. Zo hebben we met ERP, CRM en betalingssystemen gekoppeld.

15 jaar ervaring in technologie en digitale innovatie.

15 jaar ervaring in technologie en digitale innovatie.

Ja, we doen het al even. Daarom hebben we onmisbare kennis opgedaan over technologie, waardoor we snel en effectief API koppelingen kunnen ontwikkelen.

Doorlopende service om de vitaliteit van jouw API te borgen.

Doorlopende service om de vitaliteit van jouw API te borgen.

Wij beseffen ons als geen ander dat de data langs de API voor jou cruciaal is. Daarom onderhouden we onze producten via een vast serviceproces.

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant