Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digital self-service, maar waarom?

Een groot deel van jouw klanten verwacht de mogelijkheid om digitaal te kunnen kopen, ze verwachten 24/7 beschikbaarheid en een uitmuntende klantervaring. Een flinke uitdaging. Je vraagt je dus af of dit ook voor jou geldt. Ja! Binnen nu en 4 jaar is bijna de helft van alle B2B inkopers “digitaal opgevoed”. Zij verwachten niet anders dan digital self-service.

Dit is waarom je nu moet gaan voor een B2B E-commerce

  • Klanten hebben overal ter wereld en altijd toegang tot jouw digitale verkoop, projecten, facturen en voorraden.
  • Het kan naadloos aansluiten op jouw bestelprocessen en aftersales procedures.
  • Automatisering van facturatie, serviceprocessen en informatieverstrekking maakt jouw bedrijf efficiënter. 
  • Het helpt jouw doelstelling te behalen, zoals: meer online verkoop, het versterken van klantrelaties of het verhogen van de klanttevredenheid. 
B2B E-commerce portal

B2B E-commerce portal.

Onze projectaanpak is erop gericht om uitmuntende B2B E-commerce portals te ontwikkelen. Dat doen we door de business-structuur te doorgronden, te begrijpen wat de klant beweegt en altijd te zoeken naar zoveel mogelijk automatisering. 

Dat levert een naadloze verbinding tussen digitale verkoopprocessen en de klantbehoefte, efficiëntere bedrijfsprocessen en hogere omzet uit digitale producten. 

Digital self-service

Digital self-service.

Digital self-service wordt de norm voor B2B bedrijven. Het zorgt voor 24/7 beschikbaarheid van relevante informatie voor klanten en minimaliseert de foutmarge. Digital self-service portals worden ingezet voor aanvraagprocedures, het ontwikkelen van een online projectstructuur en het bieden via digitale informatievoorziening aan klanten.

600+ klanten gingen je voor.

Nationale Nederlanden
SPAWW
Shell
RDW
Houthoff
Peinemann
JRC
Csense
ECM
van Oordt
Euro-Index
Hogeschool Rotterdam

Wij houden van aanpakken, dat doen we dan ook.

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design en ontwikkeling. We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.

Bekijk onze aanpak

Online Gallery

“Digital Impact helpt mij met het zoeken van de optimale oplossing voor mijn kunst platform. Ze werken met een energieke mindset, wat tot positieve resultaten leidt. We werken inmiddels 2 jaar samen wat is uitgegroeid tot een professioneel en transparant digitaal partnerschap.

Online Gallery

Diff

“We hebben al jaren een super samenwerking met Digital Impact. Het projectteam heeft voor ons bijna 100% groei gerealiseerd en is altijd betrokken.

Diff

Heatwave

“Ontzettend tevreden over de realisatie van onze webshop. Het team van Digital Impact is zeer betrokken en werkt transparant. Geen verassingen achteraf en een kloppende begroting van de benodigde uren. Kwaliteit is geleverd!”

Heatwave

SPAWW

"Met Digital Impact werkt Stichting PAWW nu ruim 2 jaar intensief samen aan allerlei kleine en grote projecten rondom de regeling. Ze werken snel, secuur en hebben een niet 'lullen maar poetsen' mentaliteit. Daarnaast zijn ze transparant in de werkzaamheden die ze voor ons uitvoeren zoals het meenemen in creativiteits- en uitwerk-sessies, geschreven uren en kosten."

SPAWW

Euro-Index

"Dankzij Digital Impact is de effectiviteit van onze website/webshop sterk verbeterd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op nieuwe ideeën en wensen. Door de goede resultaten hebben we onlangs ook ons online marketing traject bij Digital Impact ondergebracht, waarmee een compleet digitaal partnerschap is ontstaan."

Euro-Index

Skyworks

“Een fijn team om mee samen te werken bij het verbeteren van onze online zichtbaarheid. Heldere projectdefinities en korte overzichtelijke doorlooptijden bij vervolgtrajecten.

Skyworks

DFZS

"De samenwerking met Digital Impact is ons goed bevallen. Het team heeft ons positief verrast met hun ontzorgende manier van werken en het komen tot vernieuwende ontwerpen voor onze digitale vraagstukken."

DFZS

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant