Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuwe maatwerk website Energy21.

De energiemarkt is een dynamische markt. Door de introductie van zon- en windenergie neemt de onzekerheid en onvoorspelbaarheid van de opwek en afname van energie sterk toe. Energy21 biedt daarom Energy Management Software voor veel van de belangrijkste bedrijven binnen de energieketen, van producenten tot consumenten. Tot begin 2022 was er binnen Energy21 totaal geen focus op online aanwezigheid, en daarnaast sloot de huisstijl niet helemaal meer aan bij de identiteit van het bedrijf. Dit kon beter. Daarom heeft Digital Impact een verfrissing aangebracht in de vertrouwde Energy21 huisstijl, en een compleet nieuwe maatwerk website ontwikkeld!

Lees verder

Onze services

Analyse & strategie
Brandbook
Maatwerk website
Digital marketing
Recruitee integratie
UX design
UI Design
Wervingswebsite

Bekijk de website

 

Unieke website met horizontale scroll functie.

Energy21’s oude website diende niet langer als een professionele representatie van het bedrijf, en was nodig aan vervanging toe. Voor de nieuwe corporate website van Energy21 hebben we er bij de bouw voor gekozen om een uniek visitekaartje te ontwikkelen, met in plaats van een standaard verticale scroll een horizontale scrollrichting op de homepage.

Doelgerichte landingspagina's.

De diensten van Energy21 zijn complex. Direct via de website een aankoop doen ligt daarom niet voor de hand. Het hoofddoel van de website is om contact met één van de consultants teweeg te brengen. Dit doen we vanuit een outside-in benadering met landingspagina’s. We focussen hier op de behoefte van de doelgroepen, waar we vervolgens de diensten van Energy21 aan koppelen. Via deze funnel wekken we de interesse van de bezoeker en initiëren we contact!

Social media optimalisatie.

Voor Energy21 heeft Digital Impact social media optimalisatie toegepast door het ontwikkelen van op maat gemaakte social templates op basis van het nieuwe brandbook van Energy21. Op deze manier brengen we consistentie in de content die we delen op de social kanalen van Energy21, en waarborgen we keer op keer een hoge kwaliteit.

Aftermovie 25-jarig bestaan Energy21.

Goede foto- en videocontent is key voor een goede website en effectieve online marketing campagne. In samenwerking met onze fotografen en videografen zijn er verschillende shootdagen ingepland om toffe content te creëren, waaronder een videoshoot op het 25-jarig bestaan van Energy21!

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant