Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitaal platform opzetten.

Het online platform van Online Gallery is een uitkomst voor de hobbykunstenaar. Bij veel kunstenaars bruist het leven van creativiteit, maar mist het vaak een tintje commercie. Kunstgaleries zijn duur en hebben een lokaal bereik. Niet geschikt voor de hobbyist of jong-professionele kunstenaar dus. Precies hieruit is het idee ontstaan om een online platform te ontwikkelen, een online platform wat kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar brengt! En op deze manier is Online Gallery geboren!

Lees verder

Onze services

Analyse & Strategie
Maatwerk websites
Digital marketing
Social Media Marketing
UX Design
UI Design
Mollie integratie
ActiveCampaign

Bekijk de website

Van WordPress naar GoFlo.

Het idee van een online platform voor Online Gallery werd in 2018 gesmeed. Er is toen een eerste MVP ontwikkeld in WordPress. Deze liep echter al snel tegen haar functionele beperkingen aan. Er was een maatwerk online platform vereist. Online Gallery is ontwikkeld in ons eigen CMS: GoFlo. 

Het online platform wordt daarnaast nog steeds maandelijks doorontwikkeld. Zo werken we bijvoorbeeld continu aan functionaliteiten zoals het organiseren van een eigen veiling op Online Gallery. Zo maken we het platform elke maand nóg beter!

Geïnspireerd geraakt? Kom nu in contact

0

Bezoekers per maand

0+

Kunstenaars op het platform

0%

Meer conversie door online marketing

Wereldwijd bereik voor creativiteit.

Uit onze eerste analyse tijdens de discovery sessies bleek dat hobby & academische kunstenaars moeilijk een plekje weten te bemachtigen in de kunstwereld. De kunstwereld wordt gedomineerd door dure kunstgalerijen en handelaren.

Om een groter publiek en doelgroep te bereiken, hebben we een online platform ontworpen waar wereldwijd gebruik van kan worden gemaakt. Van huiskamer tot over de atlantische oceaan. Elke kunstenaar krijgt via online gallery toegang tot de wereld.

Gebruiksvriendelijke service.

Met het online platform van Online Gallery focussen we ons op gebruiksvriendelijkheid voor verschillende doelgroepen uit meerdere leeftijdscategorieën. Online Gallery heeft een zeer uiteenlopende doelgroep, ieder met hun eigen wensen en gebruikersgedrag. Tijdens de eerste fase van het project hebben we uitvoerig gekeken naar- en rekening gehouden met de customer journey's van de verschillende doelgroepsegmenten.

Software as a Service (Saas)

Schaalbaar online platform.

We hebben kritisch gekeken naar de wensen van de gebruiker en op basis hiervan de verschillende pakketten samengesteld. Gebruikers kunnen op elk moment hun abonnement uitbreiden, afschalen of opzeggen.

Bezoek de site

40.000 bezoekers
op het online platform per maand, wereldwijd.

Online Gallery faciliteert meer dan 40.000 bezoekers wereldwijd in de koop en verkoop van kunstwerken. In tegenstelling tot andere online platforms ontvangen kunstenaars bij Online Gallery de volle 100% van de opbrengsten van elk verkocht kunstwerk. Galerijen en kunstenaars betalen in plaats van commissies een maandelijks abonnement om het online platform te kunnen gebruiken.

Automatisch je eigen website creëren binnen Online Gallery!

Binnen Online Gallery kunnen kunstenaars er zelfs voor kiezen om een geheel eigen website te ontwikkelen om hun eigen zichtbaarheid te vergroten. Binnen het platform kan het domein aangekocht worden, een thema, lettertype en kleuren worden geselecteerd. Ook is er ruimte om wat persoonlijke gegevens toe te voegen. Simpel!

AR-tool voor on-demand visualisatie.

Misschien wel de coolste functionaliteit van Online Gallery is de geïntegreerde Augmented Reality-tool! Je kunt nu elk willekeurig kunstwerk via je telefoon projecteren op de muur in je eigen woonkamer. Zo weet je meteen wat bij je past.

Online marketing strategie die verkoop verdubbelt.

Google ads campagnes.

Door het juist inzetten van online marketing campagnes, waaronder Google campagnes, social media advertising en gerichte retargeting campagnes hebben we meer dan 4000 abonnees in twee jaar tijd gerealiseerd. Hiermee is de conversie op het platform met 200% verhoogd!

Ook jouw conversie verhogen?

0

Abonnees in 2 jaar

0%

meer conversie

0

Landen actief

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant