Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Containers kopen, huren en modificeren met een maatwerk webshop.

K-tainer is als sinds 2000 actief in de wereld van container verhuur, verkoop en modificatie, en hebben als enige speler in hun branche een Lean & Green ster ontvangen voor hun innovatieve "one-way transport" concept. K-tainer begrijpt als geen ander dat digitalisering ook niet aan de conservatieve containerbranche voorbijgaat, en dat klanten steeds meer digital minded zijn. K-tainer is daarom een partnership aangegaan met Digital Impact om de digitale propositie te moderniseren en toekomstbestendig te maken. We hebben een geheel nieuwe website ontwikkeld met op maat gemaakte webshop, waarin bezoekers nieuwe en gebruikte containers kunnen aanschaffen, huren en modificeren via een maatwerk configurator!

Lees verder

Onze services

Analyse & Strategie
Maatwerk website
Maatwerk webshop
Digital marketing
Configurator
UX Design
UI Design

Bekijk de website

Maatwerk webshop voor containers.

K-tainer zet sterk in op digitalisering en heeft daarom een strategisch partnerschap gesloten met Digital Impact. Om het landschap rondom K-tainer en de ontwikkelingen in de markt te verkennen, hebben we enkele strategische sessies met K-tainer gehouden. De conclusie: stakeholders in de containermarkt zijn steeds meer digitaal georiënteerd en hebben sterk de behoefte om hun zaken online te kunnen regelen. Met deze kennis hebben we een geheel nieuwe maatwerk webshop ontwikkeld, waarin bezoekers nieuwe en gebruikte containers kunnen aanschaffen, huren en modificeren via een maatwerk configurator!

Ook jouw uitdaging bespreken?

 

0%

Organische websitebezoekers

0%

Directe websitebezoekers

0%

Websitebezoekers via Google Ads

"Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van zaken. Digital Impact heeft onze verwachtingen overtroffen."

Ronald Vrijenhoef
Chief Commercial Officer - K-tainer

Tegenwoordig verloopt de verkoop en verhuur van containers voornamelijk online. Digital Impact heeft voor K-tainer de digitale propositie volledig vernieuwd en het webdesign in een modern jasje gestoken. Hiermee kunnen we de digital-minded doelgroep zo goed mogelijk aanspreken en bedienen.

Maatwerk container configurator.

Op de website van K-tainer hebben bezoekers de mogelijkheid om containers aan te schaffen, te huren en naar wens aan te passen met behulp van een ingebouwde configurator. Hiermee kunnen details zoals kleur en bedrijfslogo voor bedrukking direct online worden aangepast en meteen worden besteld!

 

Het resultaat.

We zijn trots op het resultaat! Met onze gezamenlijke expertise hebben we een boeiende en interactieve webshop voor K-tainer kunnen realiseren die perfect aansluit bij de unieke merkidentiteit van het bedrijf en de behoefte van de doelgroep.

Digital marketing strategie.

Digital marketing

Social beheer

Door middel van sfeervolle en professionele content claimen we autoriteit en inspireren we de doelgroep door hen een inkijkje te geven in de wereld van K-tainer.

Digital marketing

Google Ads

De Google Ads strategie voor K-tainer is met name gericht op de doelgroep die al actief op Google naar relevante termen zoekt. Zo zetten we bij K-tainer ook in op vindbaarheid binnen Google Shopping. Dit zorgt ervoor dat we goed vindbaar zijn voor zowel de oriënterende als de actieve doelgroep! 

Digital marketing

LinkedIn Ads

We maken gebruik van LinkedIn Ads om mensen in specifieke branches aan te spreken. Met boeiende inhoud willen we gerichte personen binnen de transport, logistiek of supply chain naar de website van K-tainer leiden, met als doel conversie!

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant