Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Bij het runnen van een webshop komt aardig wat administratie kijken. Logisch, want het is nu eenmaal een bedrijf. Nu zijn er natuurlijk een hoop hulpmiddelen en hoef je niet alles zelf te doen. Maar vaak heb je voor verschillende processen andere systemen nodig en moet er nog steeds veel handmatig ingevoerd worden. Hierdoor wordt de boel er niet overzichtelijker op. Dit kun je oplossen door ERP-software te gebruiken. Maar wat is dit precies en wat kunnen wij hierin voor je betekenen?

ERP-software voor je bedrijf

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Dit is een boekhoudsysteem, waarmee bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. Dit maakt het beheren hiervan goedkoper en vooral eenvoudiger. Het is al in 1984 bedacht door Deense studenten en sindsdien wordt het wereldwijd gebruikt door bedrijven. Natuurlijk is er in de tussentijd wel het een en ander aan verbeterd. Er zijn inmiddels ook verschillende ERP-systemen, waaronder Microsoft Nav Dynamics of Exact online.

Microsoft Dynamics NAV Integratie NL - Field Service Management Software - Odyssee ServiceE-facturatie vanuit Exact | eVerbinding

Belangrijkste voordelen op een rij

Processen die geautomatiseerd kunnen worden met een ERP-systeem, zijn bijvoorbeeld facturatie, klantbeheer, prijzen en productvoorraad. Daarnaast kun je klantspecifieke prijsafspraken beheren en eventuele staffelprijzen. Ook Realtime synchroniseren van je producten, voorraad, prijsafspraken, enzovoorts is mogelijk. En omdat alles via hetzelfde systeem gaat, kunnen de verschillende componenten op elkaar afgestemd worden. Zo krijg je direct een goed overzicht van hoe de zaken ervoor staan en kun je sneller ingrijpen waar dit nodig is.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Het doel van ERP is om administratieve rompslomp voor bedrijven te vereenvoudigen. Om alles op rolletjes te laten lopen, is het echter wel belangrijk om het systeem goed te implementeren en gebruiken. Daar kun je waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken, en laat dat nu net de kracht van Digital Impact zijn. Wij kunnen niet alleen het gewenste systeem koppelen aan je webshop, maar zorgen er ook voor dat het vlekkeloos werkt.

Hiervoor is het allereerst belangrijk om een systeem te kiezen dat zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen en je bedrijf. Verwacht je bijvoorbeeld in de toekomst uitbreiding nodig te hebben, dan is het slim om een systeem te kiezen dat deze mogelijkheid biedt. Het zou jammer zijn als je over een paar jaar weer over moet stappen, omdat het systeem niet meer voldoet. Bij Goos kunnen we met je meedenken over de beste opties.

Oplossingen op maat

Heb je een keuze gemaakt, dan is het nog steeds de uitdaging om te zorgen dat alles werkt zoals jij dat wilt. Elk bedrijf is anders en er is een kans dat je tegen bepaalde dingen aanloopt. Goos zoekt daarom naar oplossingen die wel werken voor jou. Zo kunnen we een geautomatiseerd facturatie systeem implementeren. Wanneer iemand iets bestelt op de website en er is betaald, dan kunnen wij via het ERP systeem automatisch de factuur genereren en mailen. Ook het inboeken van bestellingen op de juiste locatie in het systeem regelen wij. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden en wij weten ze op de juiste manier te benutten.

Geschreven door

Kevin Koolmees

Kevin Koolmees

Online Marketeer
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!

Newsletter
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!