Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Hoe de website voor jouw bedrijf eruit komt te zien, is van veel factoren afhankelijk. Het soort bedrijf dat je hebt, de boodschap die je over wilt dragen, de stijl van de organisatie, je doelgroep, enzovoorts. Daarom is het belangrijk om een website te laten maken die op al deze punten klopt. Bij Digital Impact doen we dan ook niet aan standaard templates. We doorlopen alle stappen die nodig zijn om een website te creëren die aan alle wensen en eisen voldoet. Natuurlijk doen we dit in samenwerking met jou en denken we strategisch mee. Het resultaat is een website die opvalt, logisch werkt en makkelijk te vinden is voor je doelgroep.

Galerijen website

Heb je als doel om een platform te creëren waar foto’s, afbeeldingen en video’s gedeeld kunnen worden? Dan is een galerijen website hiervoor het meest geschikt. Je kunt hierop je eigen werk tentoonstellen, maar ook gelegenheid bieden voor anderen om hun werk te delen met mensen die dezelfde interesse hebben. Een galerij is vooral bedoeld voor afbeeldingen en dus minder geschikt voor tekst. Een galerijen website is dan ook vooral visueel.

Bij het woord ‘galerij’ denk je misschien aan museums en lange muren met kunstwerken. Of een ruimte waarin kunstenaars hun werk tentoonstellen. Ook online galerijen worden steeds meer gebruikt. Voor sommigen is het een manier om hun vakantiefoto’s te delen, maar ook voor bepaalde bedrijven kan het de beste manier zijn om zich te profileren. Dit geldt natuurlijk bij uitstek voor de kunstbranche. Je website is dan de muur waarop de kunst tentoongesteld wordt. Met als voordeel dat het voor iedereen bereikbaar is, en door veel meer mensen gezien wordt dan het geval is bij een fysieke galerij.

Mooi voorbeeld, Online Gallery

Een vernieuwend bedrijf waarvoor we een galerijen website hebben gemaakt, is Online Gallery. Het idee achter het bedrijf is het bieden van een platform waar kunstenaars hun werken kunnen tentoonstellen, zodat kunstliefhebbers ze kunnen bekijken en kopen. Het gaat hierbij om alle vormen van kunst, van schilderijen tot foto’s, beeldhouwwerken en sieraden.


Een van de voorwaarden was dat de website voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Kunst is nu eenmaal niet leeftijdsgebonden. Er zijn jonge en oudere kunstenaars en kunstliefhebbers en die moeten zich allemaal thuisvoelen op het platform van Galery Online. Hierin lag een mooie uitdaging voor ons Impactmakers. De website moest eenvoudig te begrijpen zijn voor de oudere generatie, maar ook aantrekkelijk en hip genoeg zijn voor jongeren.

Daarnaast moest duidelijk zijn dat het platform niet alleen bedoeld is voor doorgewinterde kunstenaars en dure kunstwerken, maar juist ook voor beginnende professionals en hobbyisten. De website moest dus een open en toegankelijke uitstraling krijgen. Laagdrempelig, maar wel voor het serieuze werk.

Rekening houdend met al deze factoren, hebben we stap voor stap de website vormgegeven. Het resultaat is een strak en eenvoudig design, gebruiksvriendelijk voor alle doelgroepen. Bij onze Cases kun je meer informatie vinden over dit project.

Geschreven door

Kevin Koolmees

Kevin Koolmees

Online Marketeer
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!

Newsletter
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!