Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Hey, mijn naam is Thomas. Ik ben sinds afgelopen jaar managing partner bij Digital Impact. Daarvoor werkte ik al een tijd bij de voorganger van DI, Goos Online als digital consultant. Ik ben 28 jaar en ben al van jongs af aan bezig geweest met ondernemen. Afgelopen jaar hebben we drie bedrijven samengevoegd naar Digital Impact, waarmee we er écht willen zijn voor de ondernemer van Nederland als het gaat om digitale innovatie. Ik hoop daar vanuit mijn rol een steentje aan bij te kunnen dragen. Dat doe ik met veel plezier! Verder ben ik een echt mensen-mens en hou ik ervan om met vrienden en familie te zijn. Oh ja, en af en toe loop ik 9 holes op de golfbaan met één van mijn compagnons, Marcel of andere relaties. 🏌️‍♂️

Hoe ziet een dag eruit in jouw werk?

Een dag in mijn werk is heel divers. Ik houd me vooral bezig met de strategie en sales bij Digital Impact. Dat betekent dat ik bezig ben om onze organisatie verder te innoveren en in de markt te zetten. 

Ik heb hiervoor vaak innovatie meetings met het team of operationele meetings over onze marketingactiviteiten. Ook ben ik verantwoordelijk voor onze sales. Ik begeleid het team in het maken van operationele keuzes, begrotingen en strategische plannen voor onze klanten. 

Er zit ook een andere kant aan mijn dag, zoals het stellen van targets en het monitoren van onze bedrijfsresultaten, investeringen en inzet van personeel.

Met welk project ben je nu bezig en wat is de grootste uitdaging?

Momenteel ben ik bezig met bedenken en ontwikkelen van een nieuw dashboard voor een klant. Dit is vrij complex omdat er in de klantorganisatie veel wensen zijn, waarvoor veel informatie bij elkaar moet komen. Ik ben vooral bezig om in dit project te adviseren en de klantvraag goed op te halen. Dit zijn we nu aan het vertalen naar de eisen voor het eindproduct.

Hoe zien de groeiplannen voor DI eruit?

Goeie vraag! We hebben de ambitie om met DI hard te groeien. De ambitie is om ons team verder uit te breiden naar zo'n 40 tot 50 medewerkers in de komende jaren, met daarbij passende omzetdoelstellingen. 🚀

Persoonlijk zou ik het tof vinden om me meer bezig te gaan houden met nieuwe digitale concepten en producten. Voor klanten of vanuit eigen DI initiatief.

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

Vooral lekker genieten! Festivals pakken, leuke uitjes plannen met vrienden en spontane feestjes vind ik het leukst. Verder kom ik graag bij Sparta of andere clubs met relaties om een heerlijk potje voetbal te kijken. ⚽️

Wat zeg je op een verjaardag als iemand vraagt wat je doet? 

Dat is vaak voor een hoop mensen nog moeilijk te begrijpen. Ik leg dan uit dat we een digitaal bureau zijn, waarin we organisaties helpen bij het bedenken, bouwen en online in de markt zetten van alles waar je www. voor kunt zetten in je browser. 💻

Van welke film of welk boek heb je het meest genoten? Waarom?

The Founder, omdat dit de onwetendheid tekent van het hebben van een geweldig concept en tegelijk laat zien dat je met drive, een goed plan en de juiste skills iets heel groots kan maken. 

Als je een speler in een voetbalteam was, op welke positie zou je staan?

Als opkomende nummer tien! Omdat ik graag in de gaten duik om de aanval in te starten, maar ook de spelverdeler wil zijn op het veld.

Geschreven door

Thomas Groeneveld

Thomas Groeneveld

Managing Partner & Strateeg
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!

Newsletter
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!