Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Ja, je las het goed in onze berichtgeving. We mogen het jullie eindelijk vertellen! Al ruim een jaar zijn we achter de schermen bezig. Sommigen van jullie hebben al het een en ander meegekregen. Het is rond: Goos Online en Floro Webdevelopment zijn samengegaan! En dat vinden wij supertof, want hierdoor kunnen wij jullie nog beter helpen richting de wereld van morgen: het ‘Digital first tijdperk’.

Wat is er niet veranderd?

  • Contactpersonen, iedereen is gebleven en de teams zijn hetzelfde! Je vertrouwde projectmanager, productowner of onze supportafdeling. Ze zijn er allemaal om je te helpen.
  • Onze dienstverlening en service. Die is natuurlijk ook hetzelfde gebleven! En worden verder uitgebreid. Vanuit één benadering helpen we Floro en Goos klanten met full-service oplossingen. Voor Floro klanten betekent dit nog meer aandacht voor het marketing aspect en voor Goos klanten het uitbreiden van technologieën en integraties.
  • Je afspraken met ons. Afspraken, contracten en raamovereenkomsten die je met Goos Online of Floro Webdevelopment hebt gesloten blijven zoals ze zijn.

Wat is er wel veranderd?

  • Onze naam. Ja, je leest het goed! Onze naam is veranderd. Vanaf nu gaan we verder onder de naam: Digital Impact 
  • Ons management. Versterking van het team! Naast Floris van Leerdam (founder & managing partner) en Marcel Goos (founder & partner) heeft Thomas Groeneveld vanaf 1 oktober 2021 de directie van Goos Online (nu Digital Impact) versterkt. Thomas is nu onze managing partner met focus op digital marketing en strategie.

Hoe wij hier zijn gekomen!

Ruim 15 jaar geleden startte Floris van Leerdam het internetbureau: "Van Leerdam Websolutions", de voorloper van Floro. Vanaf het begin is aandacht geweest op efficiëntie voor klanten door middel van wat toen innovatieve web technologie genoemd werd. Inmiddels refereren we jolig naar deze techniek als de "plaatje-praatje" websites waarop slechts de tekst aangepast kon worden, máár de fundering werd toen wel gelegd! De organisatie heeft zich in de jaren erna snel ontwikkeld. Het team is snel gegroeid met veel jong en enthousiast talent. Hieruit is een technologie-gericht webdevelopment bureau ontstaan. 

Marcel Goos nam 32 jaar geleden de drukkerij van zijn vader over, wat toen heette: "De Creatieve Drukkerij Goos". Deze organisatie is uitgegroeid tot een volwaardig reclamebureau, met name gericht op alles wat tastbaar is. Floris en Marcel vonden elkaar in de groeiende vraag naar de vertaling van communicatie uitingen in digitale producten, zoals corporate websites en digitale nieuwsbrieven. Het idee voor een samenwerking was geboren! In eerste instantie onder het merk "Code Green", later in de vorm van een joint venture tussen Floro en de drukkerij onder de naam Goos Websitemakers.

In 2018 is het ontwikkelen van websites en webshops afgesplitst van Floro en verder geprofessionaliseerd onder de naam Goos Online. De focus is gelegd op het full service ontwikkelen van websites op basis van een eenvoudig te bedienen content management systeem voor klanten: GoFlo CMS. Floro is zich vanaf dit moment gaan specialiseren in het ontwikkelen en leveren van maatwerk software.

Begin 2019 is Thomas Groeneveld gestart bij Goos Online. Als accountmanager met een bevlogenheid voor digital marketing en strategie ging hij aan de slag. Thomas: "Het werd ons snel duidelijk dat de digitale wereld voor ons en onze klanten in rap tempo veranderde". Dat bleek wel. Waar digitale producten voorheen louter bijzaak waren, kregen ze - gedreven door een veranderende doelgroep, concurrentie en de politiek - vlug een centrale rol in organisaties.

Thomas zijn wens om te innoveren zorgde ervoor dat de tekentafel werd leeg gemaakt en een nieuw plan werd gesmeed. De vraag: "Hoe kunnen we onze huidige en toekomstige klanten nu écht doorlopend helpen in het creëren van impactvolle digitale transformatie?" Het antwoord was ons vrij snel duidelijk. Werken via één procesaanpak waarin we met een multi-disciplinair team de volledige regie nemen om onze klanten full-service te helpen in digitalisering.

Dit betekent voor ons dat we onszelf verenigen om synergie te zoeken en onze kennis integraal voor al onze klanten in te kunnen zetten. Goos Online en Floro Webdevelopment zijn vanaf nu één bedrijf!


Waar we naartoe gaan

Door het verenigen van de organisaties Goos Online en Floro Webdevelopment kunnen we huidige en nieuwe klanten nog beter helpen. We zien al geruime tijd een transitie in de wereld, die door het coronavirus in een stroomversnelling terecht is gekomen. Het 'digital first tijdperk' is begonnen. Hierin staan digitale producten centraal en is een digitale strategie vereist.

Wij willen organisaties helpen in deze digitale transformatie door ze met een team digital natives en een integrale procesaanpak voorop te laten lopen in hun economie. Dat doen we door via digitale innovatie te helpen om de manier waarop ze online communiceren, verkopen, groeien of georganiseerd zijn, te verbeteren. Met het volwaardige team van Goos Online en Floro Webdevelopment beschikken we over alle expertises die hiervoor nodig zijn!

Onze visie is dat impact op organisaties kan worden behaald door toepassing van digitale oplossingen. Om optimale meerwaarde te creëren is goed inzicht in de organisatie met de juiste expertise noodzakelijk. Daarom geloven wij dat het succesvol implementeren van digitale innovatie juist werkt door voor de klantorganisaties als digitaal strategisch adviseur en implementatiepartner op te treden.

Vanaf nu zijn wij Digital Impact!

Geschreven door

Thomas Groeneveld

Thomas Groeneveld

Managing Partner & Strateeg
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!

Newsletter
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Wij vinden het leuk om nieuws met je te delen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwsbrief.

Door je te abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Volg ons op sociale media!

Wij delen regelmatig leuke dingen met betrekking tot Digital! Benieuwd? Volg ons!