Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Jimme verbindt trainers en sporters.

Personal trainers willen hun agenda zo goed en volledig mogelijk vullen. Sporters hebben behoefte aan een flexibele manier om personal training te ontvangen, zonder abonnementsvormen of vaste locaties. Vanuit deze behoefte werd Jimme geboren: een vraag- en aanbod platform waarop sporters gemakkelijk en flexibel trainers kunnen vinden, contacteren en boeken, wanneer en waar je maar wil.

Lees verder

Onze services

Analyse & Strategie
Maatwerk websites
Online platform
Mollie integratie
UX Design
UI Design
API-koppeling

Bekijk de website

Een online platform die vraag en aanbod koppelt.

We hebben voor Jimme een gebruiksvriendelijk online platform ontwikkeld waarop personal trainers en sporters elkaar gemakkelijk kunnen vinden. Na het aanmaken van een gepersonaliseerd account kunnen sporters kiezen uit een breed scala aan verschillende sporten en trainers, die ze vervolgens op een gewenst tijdstip en locatie kunnen boeken, simpel!

Ook jouw idee bespreken?

Ultieme flexibiliteit voor trainers en sporters.

Één van de grootste voordelen van het gebruik van Jimme is flexibiliteit. Trainers zijn in staat om hun agenda precies daar te vullen waar zij het nodig hebben. Sporters kunnen, zonder verplichtingen afzonderlijke trainingen boeken, waar, wanneer en met wie ze maar willen.

Eenvoudige user interface.

Door de vele aanbieders op het gebied van sporttrainingen mag het boeken van een training niet omslachtig zijn. We creërden daarom een platform met een eenvoudige en rustige uitstraling, to-the-point en makkelijk te navigeren.

Een training boeken via de boekingstool.

Sporters kunnen filteren op plaats, sport en datum om de beschikbare trainers op die dag te zien, direct te boeken en af te rekenen middels een integratie met Mollie!

Dien een persoonlijk verzoek in bij de trainer.

Niet beschikbaar? Doe een verzoek bij de trainer op een tijd die jou wel goed uitkomt.

Gepersonaliseerde mijn omgeving.

In de persoonlijke mijn omgeving van Jimme kan het account, financiële gegevens, trainingen en verzoeken volledig ingezien en beheerd worden, simpel en overzichtelijk!

Handige hulpmiddelen voor iedere doelgroep.

Een training boeken via Jimme mag niet omslachtig zijn. We implementeerden daarom een eenvoudige zoekbalk en zeer duidelijke call-to-actions, die ook voor de oudere doelgroep gemakkelijk te begrijpen zijn.

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant