Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digitaal concept voor infraroodverwarming

Heatwave is een nieuw concept in de infraroodverwarming, geboren vanuit één van de prominente infraroodverwarmingsspecialisten in Nederland: Redwell. Met Heatwave wil de organisatie een toegankelijk verduurzamingsproduct leveren, volledig digitaal. Heatwave wil het hiermee voor iedereen mogelijk maken om makkelijk en snel kennis te maken met infraroodverwarming en haar voordelen, via een volledig digitale en perfect passende klantreis.

Lees verder

Onze services

Analyse & Strategie
Maatwerk websites
Maatwerk webshops
Digital marketing
Exact Online integratie
Mollie integratie
UX Design
UI Design
CRO

Bekijk de website

Innovatieve infraroodverwarming, volledig online verkocht.

Redwell, de organisatie achter Heatwave, merkte in haar groei dat er een vacuüm ontstond in het middensegment en wilde hier met een eigen merk, volledig toegespitst op verkoop van infraroodverwarming aan consumenten en bedrijven, als één van de eerste organisaties in Nederland op inspelen.

Voor Heatwave ontwikkelden we de online identity, creëerden we binnen 4 maanden een maatwerk website en zijn we een online marketing campagne gestart.

Ook jouw idee bespreken?

0%

Meer conversie sinds livegang

0%

Meer zichtbaarheid via Socials

0%

Minder service verzoeken

Fris design voor een vernieuwend merk.

Infraroodverwarming is een relatief nieuw begrip in de markt. Met de versnelling van de energie transitie heeft infraroodverwarming een stroomversnelling gekregen. Het nieuwe concept ‘Heatwave’ moest een brede doelgroep aanspreken en mensen met een modaal inkomen het gevoel geven dat infraroodverwarming binnen handbereik is.

We hebben uitvoerig research gedaan door middel van persona mapping, A/B testing en data onderzoek om het gedrag en de prikkels van deze doelgroep te achterhalen. Het resultaat: een rustig, fris en overzichtelijk design met een tikkeltje eigenwijze benadering.

Informeren en verkopen op één platform. 

Infraroodverwarming is een vrij nieuw concept, en daarmee voor velen onbekend. Daarnaast is het een weloverwogen keuze om over te gaan op infraroodverwarming. De doelgroep oriënteert zich online, maar wil ook de mogelijkheid hebben om online te kopen. Het platform moest dus de oriënterende bezoeker helpen kennis te maken met infraroodverwarming, en daarnaast een geautomatiseerde webshop zijn. Een mooie UX uitdaging!

 

Volledig geautomatiseerde configurator.

Leeftijd van je woning, soort ruimte en afmetingen, isolatie en het soort verwarming: een hoop om rekening mee te houden! Je zou zeggen, dit kan alleen maar maatwerk advies zijn. Toch is het ons gelukt om al deze variabelen te vangen in een configurator. De configurator helpt oriënterende en overwegende bezoekers bij het samenstellen van een productadvies. Zo maken we de website interactief, én verzorgen we een volledig digitale klantreis!

Content creatie & marketing

Content creatie voor social media uitingen en advertising heeft ervoor gezorgd dat het concept snel onder een grote doelgroep zichtbaar werd. Via data gedreven optimalisatie wordt iedere periode nieuwe content gemaakt, die aansluit op de campagne strategie.

 

Maatwerk webshop

Geen webshopgevoel, maar toch kunnen kopen!

De doelgroep wil zich dus op een fijne manier kunnen inlezen. Geen ellenlange teksten, maar duidelijke visuals, USP’s en toepassingsmogelijkheden. Dan volgt de koop vanzelf!

 

Zichtbaar zijn voor
relevante doelgroepen.

Online marketing

Breed zichtbaar op Google.

Google Ads is direct ingezet om de producten van Heatwave breed vindbaar te maken bij allerlei verwarmingsoplossingen. Dit om de bekendheid en toepassing van de producten snel meer aandacht te geven.

Ook jouw conversie verhogen?

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant