Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Maatwerk recruitment website binnen krappe techniekbranche.

Diff helpt bedrijven met een van de grootste uitdagingen van deze tijd: het werven van goed technische personeel in een enorm krappe arbeidsmarkt. Met een uniek en charismatisch wervingsbeleid is Diff snel gegroeid naar een prominente bemiddelaar in de techniek sector. Onze uitdaging: het unieke en pure karakter van Diff te vertalen naar een pakkende en conversiegerichte wervingswebsite.

Lees verder

Onze services

Analyse & Strategie
Maatwerk Websites
Wervingswebsite
Online Marketing
Social Media Marketing
UX Design
UI Design

Bekijk de websiteMobile-first design voor een betere gebruikerservaring.

Veruit het grootste deel van de websitebezoekers van Diff komen binnen op mobiele devices. Deze was hier nog niet voor geoptimaliseerd. We hebben de website mobile-first ontwikkeld, om het mobiele gebruik perfect te maken. Vervolgens is via real-time tests met mensen uit de techniek de gebruikerservaring getoetst.

Ook jouw idee bespreken?

0%

Meer conversie sinds livegang

0%

Meer zichtbaarheid via socials

0%

Minder service verzoeken

Sterke
merkpresentatie.

"We make the difference" is de krachtige pay-off van Diff. We hebben deze belofte vertaald naar een compleet vernieuwde wervingswebsite. Het nieuwe ontwerp straalt frisheid en energie uit en legt de nadruk op het eenvoudig converteren van bezoekers naar sollicitanten.

Gemakkelijk uit Carerix vacatures ophalen.

Diff groeit hard. En in de krappe arbeidsmarkt in de techniekbranche moet het plaatsen van vacatures geautomatiseerd en schaalbaar zijn. Via een naadloze API-koppeling met Carerix gebeurt het plaatsen van vacatures volledig automatisch, worden vacatures direct na plaatsing uitgelezen en kan de bezoeker gemakkelijk filteren naar de gewenste functies.Content creatie & marketing.

Content creatie voor social media uitingen en advertising heeft ervoor gezorgd dat het concept snel onder een grote doelgroep zichtbaar werd. Via data gedreven optimalisatie wordt iedere periode nieuwe content gemaakt, die aansluit op de campagne strategie.

 

Online marketing strategie die bedrijven met werkzoekenden verbindt.Uitbreiding van online bereik via Google Ads.

Door het juist inzetten van online marketing campagnes, waaronder Google campagnes, Meta advertenties en gerichte retargeting campagnes hebben we ruim 80 sollicitaties per maand gerealiseerd. Hiermee is de conversie op de website met ruim 200% verhoogd!

Ook jouw conversie verhogen?

0

sollicitaties per maand

0%

meer kwalitatieve bezoekers

0%

meer conversie

Impact maken
voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag bij jouw uitdagingen!

Afbeelding Patrick Bosters
Patrick Bosters

Digital Consultant