Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De actualiteit van teksten op je website kunnen nog wel eens veranderen. Misschien is er iets wat de klanten moeten weten, dat de openingstijden veranderen, nieuwe medewerkers of producten? Misschien wil je ze een leuke kerst- of nieuwjaarsgroet geven. 

Dit kunnen zomaar wat redenen zijn om zelf de teksten aan te willen passen op de website. Afhankelijk van het onderdeel dat je wilt aanpassen kan je dit heel erg gemakkelijk zelf uitvoeren via het CMS.

  1. Open Goflo en log in.
  2. Zoek in het "pagina's" overzicht naar de pagina waar je de teksten wilt aanpassen
  3. Klik op de met rood aangegeven paginatitel, je zal nu via een nieuw tabblad op de pagina terecht komen

De teksten waar een grijze stippellijn omheen staat zijn direct aan te passen. 

  1. Klik in het vak wat met grijs omlijnd is
  2. Verander de tekst
  3. Om de teksten op te slaan klik je links bovenin (naast het Goflo logo) op de floppy. Hier vind je mogelijk ook nog berwerkingstools om bijvoorbeeld linkjes, afbeeldingen, tabellen of andere opmaak toe te voegen aan de tekst.

Nadat je tekst heb bekeken kan je aan de direct uitloggen (rechters bovenin) en de site bekijken zoals de bezoekers deze zien.

Mijn tekst heeft geen stippellijn?

Sommige teksten kun je niet aanpassen via de bovenstaande "redactor"-tool. Mogelijk komt dit omdat het onderdeel dat je wilt aanpassen onderdeel is van een module die speciaal voor je site is ontwikkeld. Je kan de verschillende modules van jouw website vinden aan de rechterkant in het CMS. Een goede regel om aan te houden is: "Bestaat hier een module van?" Bijvoorbeeld:

Omschrijving van een Product aanpassenDit valt onder de module van Webshop
Personeel toevoegen/weghalenDit valt onder de module Team
Inhoud van een nieuwsitem aanpassenDit valt onder de module Nieuws of Blog