Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Digital marketing voor luxe tuinen die inspireren.

Gardens Beyond Imagination is de ‘new kid on the block’ in de wereld van de meest luxe tuinen. Een innovatief concept dat zichzelf als totaalaannemer positioneert voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van villatuinen. Daarbij heeft GBI een selectie gemaakt van de beste leveranciers in de markt, zodat het koopproces voor de klant extreem makkelijk en een geweldige ervaring wordt. De klantreis van villatuinen is lang en bestaat uit tal van touchpoints. Een data-gedreven 360 graden marketing strategie was nodig om de digitale klantreis natuurlijk te laten verlopen en het aantal conversies te verhogen.

Lees verder

Onze services

Analyse & strategie
Digital marketing
Social media
Social advertising
Retargeting
Search engine advertising
UX Design
UI Design
Content strategie
Events

Bekijk de website

Digital marketing binnen de luxe tuinbouw. 

Na de lancering van het concept GBI, bleek dat er meer nodig was dan alleen het plaatsen van social media content. GBI heeft geprofiteerd van het full-service aanbod van Digital Impact. Van online strategie tot content, en van design tot data analyse. Alles is in huis door Digital Impact uitgevoerd.

CRO
CRO (Conversion Rate Optimization) aan de hand van data-analyse op de social media kanalen en een gedragsanalyse van de doelgroep hebben geleid tot het bijstellen van de social marketing strategie. Ook een SEO audit inclusief zoekwoorden analyse hebben gezorgd voor aanpassingen in de website, campagnes en content. Het resultaat: een explosieve toename van zichtbaarheid, websitebezoekers en showroom afspraken.

Ook jouw conversie verhogen?

Resultaten eerste drie maanden

0

Social media weergaven

0%

Nieuwe volgers

0%

Meer betrokkenheid op inhoud

Content marketing.

Het mooiste verdient niets minder dan het mooiste plaatje. De online marketing en social media strategie is gericht op het cross-channel delen en promoten van impactvolle content campagnes. Digital Impact heeft de volledige contentregie en productie uit handen genomen en beheert het projectmanagement via een contentkalender. Zo wordt iedere maand nieuwe content geschoten van nieuwe projecten, het personeel en het proces.

Social media marketing.

Content is er om gedeeld te worden! Wij hebben voor Gardens Beyond Imagination het gehele social media beheer uit handen genomen, van strategie en contentkalender tot het posten van alle content op Instagram. We delen content over verschillende thema’s, zoals projecten, het GBI Experience Center, nieuwtjes, en partners!

Digital agency als partner.

Digital Impact doet veel meer dan alleen online marketing. We zijn een tech-driven digital partner, en hebben voor GBI, naast onze werkzaamheden op het gebied van Google en Socials nieuwe offerte formats uitgewerkt en Narrowcasting in het Experience Center ingeregeld.

Winactie Instagram voor groter bereik.

Continu zijn we bezig om het bereik van het concept te verhogen. Met een “Big Green Egg XL” winactie op Instagram hebben we voor GBI in september 2022 een totaal bereik van 19.313 mensen gecreëerd, 734 likes en 1.101 reacties waarbij profielen getagd zijn. Een mooi resultaat! Daarnaast schrijven we actief blogs, en sturen we periodiek nieuwsbrieven uit om incentive te creëeren binnen de doelgroep!

Content en events om te inspireren.

In samenwerking met onze fotografen en videografen worden er maandelijks shootdagen ingepland om toffe content te creëren.

Daarnaast wordt er twee keer in het jaar een event georganiseerd voor (potentiële) klanten, leads van partners en huidige relaties, om hen mee te nemen in de trends van het seizoen en de inspireren in met alle mogelijkheden die de luxe tuinbouw te bieden heeft!

Digital marketing strategie.

Online Marketing

Social ads

Door middel van vlijmscherpe en sfeervolle content claimen we autoriteit en inspireren we de doelgroep. We richten ons hierbij op het hogere segment tuinen, en een doelgroep die bereid is een relatief hoge investering te doen voor uitmuntende kwaliteit! Middels social ads willen we de doelgroep inspireren en kennis laten maken met de wereld van GBI.  

  

Online Marketing

Retargeting

Middels retargeting nemen we mensen die interesse hebben getoond in onze ads op Instagram dieper mee de funnel in. Dit doen we door meer salesgerichte advertenties te tonen die betrekking hebben op de diensten van GBI. Zo overtuigen we de mensen die wellicht nét dat laatste zetje in de juiste richting nodig hebben!

Online Marketing

Google Ads

De Google Ads strategie voor GBI is met name gericht op de doelgroep die al actief op Google naar relevante termen zoekt. GBI bevindt zich in een niche, en wil binnen deze niche goed vindbaar zijn voor zowel de oriënterende als de actieve doelgroep!